Nu var det ännu längre sedan jag skrev. Kan man vinna pris för mest sällan besökta och skrivan blogg åxå tro? Då vann jag stort, hahaha!

Vad skrev jag senast?
Vi har fått en dotter, Vilda, som snart fyller två år!!! Var gravid sist jag författade (jag var tvungen att tjuvkika) och Vilda föddes 30 april 2009. Mycket har hänt och livet har verkligen förändrats. Känner knappt igen mig själv. Föräldrainstinkterna är skrämmande starka. Häftigt!

Vi har hunnit med en långresa till Nya Zeeland. Var där nov 2010 till jan 2011. En fantastisk upplevelse och allt för lång, för att jag ska hinna skriva om här idag.

Nu har Vilda börjat hos en dagmamma och det är absolut toppen tycker Vilda, ja även mamma o pappa Tomas är helnöjda med denna nymodighet. Känns tryggt och bra på alla vis. Fortsätter gå med Vilda på Kyrkis i Bergeforsen på måndagar resten av våren.

Extra kul nu när Johanna är hemma på besök med sin 9 månader gamla William. De bor annars i Kanada, så vi ses inte ofta.

Nu måste jag jobba vidare med Plår-Åkes hemsida som strax är klar.

Trip Hopp Ha det Topp!